Selecteer een pagina

ZZP pakket
beroepen met gereedschap

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

BEREKEN UW PREMIE

Bereken vandaag nog uw premie voor uw verzekering.

Bereken nu

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

ZZP pakket beroepen met gereedschap

Werkt u als installateur, timmerman of loodgieter? Of heeft u een ander beroep waarbij u met gereedschap werkt? Dan kan er iets misgaan, wat uw werk in gevaar brengt. Het verzekeringspakket voor ZZP’ers werkend met gereedschap biedt uitkomst om alle specifieke risico’s van uw beroepsgroep adequaat af te dekking. De volgende dekkingen zijn in het pakket beschikbaar:

Inventaris-/Goederendekking:

Schade aan uw bedrijfsinventaris en goederen door bijvoorbeeld brand, waterschade of diefstal uit uw bedrijfsruimte (ook: behandelruimte aan huis). Verzekering is op basis van nieuwwaarde. Het verzekerd bedrag is € 15.000. Het eigen risico bedraagt € 250.

Aansprakelijkheid Bedrijven:

Letsel- en zaakschade van anderen waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld. Geen dekking voor schade a.g.v. beroepsfouten/verkeerde adviezen. Het verzekerd bedrag is € 1.250.000 per aanspraak (voor schade door brand €500.000). Het eigen risico bedraagt  € 250 euro voor schade aan zaken.

Rechtsbijstand:

Juridische conflicten met bijv. een klant of leverancier. Verzekerde som is onbeperkt behalve bij incassorechtsbijstand, hier geldt een limiet van € 10.000 voor externe kosten, en bij geschillen met afnemers geldt een limiet van € 30.000 voor externe advocaatkosten. Het franchise deel bedraagt € 450.

Eigen vervoersdekking:

Diefstal van gereedschap uit afgesloten bestelauto. Het verzekerd bedrag is € 10.000. Het eigen risico bedraagt € 125.

CAR-/Montagedekking:

Verzekerd tegen beschadiging van het bouwwerk en/of de bouwmaterialen door bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, vandalisme, uitvoeringsgebrek of eigen gebrek van het materiaal Het eigen risico bedraagt € 500, voor diefstal, vandalisme en/of storm geldt € 1.000 eigen risico. (Deze verzekering geldt alleen voor de klusjesman, timmerman, loodgieter en installateur).

 

Let op! Het pakket geldt zo lang u geen personeel in dienst neemt.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This