Selecteer een pagina

Electrische auto verzekering

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

Bereken uw premie

Bereken vandaag nog uw premie voor uw autoverzekering.

Bereken nu

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Verzekering voor uw elektrische auto

In Nederland bent u verplicht om een verzekering af te sluiten voor uw auto, uiteraard ook voor uw elektrische auto. Het is niet altijd makkelijk om ervoor te zorgen dat het verzekeren van een elektrische auto niet te veel tijd kost en vooral dat u niet te veel voor de verzekering betaalt. Er zijn namelijk verschillende factoren die invloed hebben op de kosten. Bij NAG Verzekeringen in Nijkerk geven we u graag het juiste advies voordat u uw elektrische auto gaat verzekeren. Bovendien heeft u bij ons de aanvraag snel en eenvoudig geregeld.

Waar moet u op letten bij een verzekering voor een elektrische auto?

Wanneer u een elektrische auto wilt verzekeren, let u onder meer op de leeftijd van uw auto en uw eigen financiële draagkracht bij eventuele schade. Wij bieden de standaarddekking, oftewel de WA-dekking, aan. Hiermee bent u verzekerd tegen schade. Met de WA + Beperkt Casco is ook de schade door onder andere inbraak, diefstal, brand, storm en hagel gedekt. Ten slotte kunt u kiezen voor de WA + Volledig Casco, oftewel de allriskverzekering voor uw elektrische auto. Rijdt u in een exclusieve auto? Dan is het wellicht verstandig om met onze experts te kijken of u niet liever een exclusieve autoverzekering afsluit.

Uw elektrische auto aanvullend verzekeren

We hebben nog lang niet alle opties doorgenomen. U kunt er namelijk ook voor kiezen om uw elektrische auto aanvullend te verzekeren of om een speciale Tesla-verzekering af te sluiten. Denk bij het aanvullend verzekeren aan de schadeverzekering voor inzittenden, rechtshulp, pechhulp en verlengde nieuwwaarde. In een paar klikken zijn alle onderdelen in uw hele pakket opgenomen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dankzij het onlineformulier vergeet u niets. Let op dat u het juiste aantal schadevrije jaren vermeldt, zoals deze bekend zijn in Roy-data, de centrale database van alle verzekeraars.

Ervaar onze uitstekende service

Een verzekering voor uw personenauto, elektrische auto of tweede gezinsauto sluit u uiteraard het liefst af wanneer hier goed advies aan voorafgegaan is. Wij zijn daarom 24 uur per dag bereikbaar voor uw vragen. Wilt u contact met ons opnemen? Bel dan naar 033 460 00 00 of vul het contactformulier in.

 

 

Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This