Kampeerauto verzekering

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

Bereken uw premie

Bereken vandaag nog uw premie voor uw verzekering.

Bereken nu

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Camper verzekering

Wanneer u op vakantie gaat, wilt u dat alles goed geregeld is, zodat u zorgeloos op reis kunt. Speciaal daarvoor hebben wij de camper verzekering.Bij deze verzekering kunt u kiezen voor een basis WA-dekking of een uitgebreidere WA beperkt of WA casco verzekering.

Dekkingen:
– WA 
– WA Beperkt Casco, minimale dagwaarde moet zijn €2000.
– WA Volledig Casco, de officiële leeftijdsgrens is bij deze dekking 15 jaar, boven het behalen van deze leeftijd kunnen wij het verzoek bij de maatschappij indienen om de auto WA Volledig Casco te verzekeren. Een taxatierapport is hierbij niet verplicht. Heeft u deze wel dan heeft u in ieder geval een goede waarde indicatie van de dagwaarde. De schade expert bepaald na en schade de dagwaarde, deze houdt dan wel rekening met een taxatierapport als deze er is, het bedrag waar de auto voor is getaxeerd is geen vaste waarde uitkering maar een leidraad.
Is uw kampeer auto ouder dan 40 jaar kunt u deze verzekeren op onze oldtimer verhuur tarief.

Aanvullende dekkingen:
– Schadeverzekering voor inzittenden, wij adviseren naast een WA/ WA Beperkt Casco/ WA Volledig Casco ook een schadeverzekering voor inzittenden af te sluiten.
– Luifel
– Inboedel 
– Rechtsbijstand 

Hulpverlening Uitval van uw camper
U bent verzekerd als uw camper uitvalt, buiten uw woonplaats, en u daardoor uw weg niet meer kunt vervolgen.
Deze gebeurtenis is alleen verzekerd als de uitval veroorzaakt wordt door:
– een gebeurtenis waar u geen enkele invloed op kunt uitoefenen en waarvan u niet verwacht dat dit gaat gebeuren, ook als dit het gevolg is van eigen gebrek, of
– een eigen gebrek of pech. Als uw camper ouder is dan 60 maanden, is uitval door een eigen gebrek of pech alleen verzekerd als u op deze verzekering ook een dekking voor beperkt casco of allrisk heeft. Uitval doordat uw camper in beslag is genomen door een buitenlandse overheid is alleen verzekerd als dit vanwege een verkeersongeval is.

Om verzekerd te zijn voor vervangend vervoer bij uitval van de camper, kunt u een doorlopende reisverzekering afsluiten met daarbij de dekking SOS Auto hulp.

U kunt de polis zelf in uw online dossier aanvragen, lukt dit niet mail ons dan even naar info@nagdirect.nl of u kunt ons bellen op 0334600000

Na het afsluiten van uw contract, heeft u online altijd toegang tot uw verzekeringsdossier via het online portaal.

Uiteraard kunt u, wanneer u nog aanvullende vragen heeft, altijd contact met ons opnemen.

*Aan de rechterzijde kunt u de voorwaarden inzien alvorens u deze verzekering afsluit

Neem contact op met uw adviseur

Share This