Selecteer een pagina

Klassieker met verhuur

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

BEREKEN UW PREMIE

Bereken vandaag nog uw premie voor uw verzekering.

Bereken nu

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Klassieker met verhuur verzekering

Bij een reguliere oldtimerverzekering is verhuur uitgesloten, maar bij onze klassieker met verhuur verzekering is verhuur geen probleem . Tijdens de duur van deze polis kunt u de auto doorlopend verhuren (privé of zakelijk), zonder u druk te hoeven maken over de verzekering, ook zonder chauffeur.

Heeft u een klassieker met een taxatiewaarde welke hoger is dan €50.000,- dan voorzien wij u graag van een maatwerkofferte. Neem dan contact met ons op via email of telefoon

Verzekeringsvormen klassieker met verhuur verzekering

Daarbij kunt u kiezen voor verschillende verzekeringsvormen: WA, WA beperkt casco of WA volledig casco. Bij de laatste 2 verzekeringsdekkingen is een taxatierapport benodigd. U kunt eventueel gebruik maken van onze Klassiek Totaal Taxatiedagen of van een Fehac goedgekeurde taxateur.

Natuurlijk is het verstandig om bij verhuur schadeverzekering voor inzittenden mee te verzekeren, dit kunt u als extra verzekeringsdekking toevoegen.

U kunt de klassieker met verhuur verzekering zelf in uw online dossier aanvragen.

Na het afsluiten van uw contract, heeft u online altijd toegang tot uw verzekeringsportefeuille via ons online portaal.

Uiteraard kunt u, wanneer u nog aanvullende vragen heeft, altijd contact met ons opnemen.

Camperverhuur:

Is uw camper ouder dan 40 jaar kunt u deze hier verzekeren. Hierbij wordt het type voertuig wordt ook bekeken en of deze geschikt is voor dit product, om in aanmerking te komen voor deze verzekering kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Let op:

De verzekering met verhuur is gebaseerd op een jaarpremie, tussentijds beëindigen van de polis om premie te besparen is hierbij niet toegestaan. Wanneer u in de toekomst hetzelfde kenteken aanmeld voor verhuur wordt deze mogelijk niet geaccepteerd.

Bij de klassieker met verhuur verzekering zijn voertuigen met Diesel en LPG ten alle tijden uitgesloten. Dit is niet mogelijk en hier kan ook geen uitzondering op gemaakt worden

**Het kan voorkomen dat het kenteken van uw klassieker niet herkent wordt. Zodra u alle gegevens los in vult krijgt u ook de juiste premie
Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This