Selecteer een pagina

Foodtruck verzekering

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Foodtruck verzekering bij NAG

Als u in het bezit bent van een foodtruck, dan is een WA-verzekering uiteraard verplicht. Er komt echter heel wat kijken bij het verzekeren van foodtrucks; ze zijn namelijk auto en bedrijfspand ineen. Reken daarom op de expertise van NAG Verzekeringen uit Nijkerk om een dekkende verzekering voor uw foodtruck te vinden.

Heb je het plan om een foodtruck te gaan kopen of ben je op zoek naar tips? Op de site van de Kamer van Koophandel staan vele tips hierover. Dit is te vinden via deze link

Beperk uw risico met een foodtruck verzekering

Als eigenaar van een foodtruck is het belangrijk om een goede verzekering af te sluiten. Uw inkomen is immers afhankelijk van dit voertuig. Een WA-verzekering is uiteraard verplicht, maar dekt niet alle risico’s. Daarom is het mogelijk om andere dekkingen af te sluiten, zoals een casco of beperkte casco. Bij NAG Verzekeringen verzekert u de foodtruck met een losse voertuigverzekering. Als ondernemer geniet u echter ook van onze totaalpakketten, waaronder de zzp pakketverzekering of het mkb totaalplan. Zodoende zijn meteen alle belangrijke bedrijfsrisico’s van uw foodtruck adequaat verzekerd. Deze pakketten zijn aangepast aan uw zaak en bevatten niet enkel een foodtruckverzekering. Ons pakket omvat bijvoorbeeld ook een AOV voor zzp’ers en een inventaris- en goederenverzekering.

Online uw verzekering afsluiten

Wij zijn een online verzekeraar. Echter zijn wij u gewoon van dienst als u belt naar 033 460 00 00 of een e-mail stuurt naar info@nagdirect.nl. Dan helpen we u graag met gecompliceerde verzekeringen zoals de foodtruck verzekering of het verhalen van schade.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Neem contact op met uw adviseur

Share This