Selecteer een pagina

Franse klassieker verzekering

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

BEREKEN UW PREMIE

Bereken vandaag nog uw premie voor uw verzekering.

Bereken nu

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Franse Klassieker Verzekering

Deze Franse klassieker verzekering is geschikt voor particulieren, die een Franse klassieker met een Nederlands kenteken bezitten, en zich willen verzekeren voor het financiële risico van schade aan de oldtimer of voor de schade die met het voertuig aan anderen kan worden toegebracht, waarvoor de bestuurder van het voertuig aansprakelijk kan worden gesteld. De Wettelijke aansprakelijkheidsdekking is wettelijk verplicht, overige dekkingen zijn optioneel maar wel aan te raden.

Met de Franse klassieker mag alleen hobbymatig worden gereden en de maximale kilometers zoals op het polisblad aangegeven.

Onder de Franse Klassiekers vallen de merken Citroën, Peugeot en Renault.
De types zijn afhankelijk van de acceptatierichtlijnen van de maatschappij.
De auto dient in ieder geval 15 jaar en ouder te zijn, moet echt wel een toekomstige klassieker zijn en is een auto waarvan er in Nederland niet meer veel op de weg te vinden zijn.

Heeft u interesse in onze klassieker polissen, wilt u een offerte van ons ontvangen dan helpen wij u hier graag mee verder.  

Wij bieden veel verschillende type Oldtimer verzekeringen aan. Onze collega’s weten het beste op welke verzekering wij het beste een offerte kunnen uitbrengen voor uw voertuig en wensen. 

Graag vragen wij u om onderstaand formulier vrijblijvend in te vullen en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte van ons. 

Heeft u een klassieker met een taxatiewaarde welke boven de €100.000,- euro ligt?. Speciaal voor klassiekers met deze waardes hebben wij de Premium Klassiekerverzekering. Deze kunt u aanvragen via het aanvraagformulier op onze premium pagina.

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This