Selecteer een pagina

Caravan en vouwwagen verzekering

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

BEREKEN UW PREMIE

Bereken vandaag nog uw premie voor uw verzekering.

Bereken nu

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Vouwwagen- en caravanverzekering afsluiten

Wilt u graag weten wanneer u een aparte caravanverzekering moet afsluiten? Wij staan u graag bij met raad en daad. Wanneer u met uw caravan of vouwwagen de weg op gaat, is deze automatisch meeverzekerd voor het WA-risico bij de verzekeraar van het trekkend voertuig. Met andere woorden, het afsluiten van een aparte caravanverzekering is niet nodig als de caravan is gekoppeld aan een ander voertuig. Wanneer de caravan of vouwwagen wordt afgekoppeld, geldt deze verzekering echter niet meer. Daarnaast wilt u ook hulp en bijstand voor uw caravan bij een ongeluk waarbij de tegenpartij de schuldige is. Hiervoor is het afsluiten van de caravanverzekering een goede oplossing.

Ga zonder zorgen de weg op na het afsluiten van een caravanverzekering

We willen allemaal zonder zorgen die mooie vakantie tegemoet gaan door ook uw caravan of vouwwagen goed verzekerd te hebben. Bij NAG Verzekeringen in Nijkerk kunt u online een caravanverzekering zelf samenstellen en afsluiten. Daarnaast hebben we een speciale verzekering waarbij de verhuur van de caravan is meeverzekerd. Hierbij kunt u het voertuig standaard verzekeren of uitbreiden met een inboedelverzekering. Het is ook mogelijk om de luifel of voortent mee te verzekeren door ook uitrusting te dekken op de polis. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende uitbreidingen:

  • Inventaris caravan of vouwwagen: beddengoed, keuken-, eet- en drinkgerei, kook-, verwarmings- en verlichtingsapparatuur, (kampeer)meubelen, gordijnen, vitrage en vloerbedekking, levens- en genotmiddelen, sanitaire goederen en (tuin)gereedschappen.
  • Uitrusting caravan of vouwwagen: voortenten en luifels, stormankers, fietsendragers en aan- en bijbouwsels waaronder te verstaan antennes ten behoeve van audiovisuele apparatuur, zonnepanelen, buitenverlichting, bordessen, schuurtjes, serres en toilethuisjes/toilettenten.

Daarnaast raden we u aan om een (doorlopende) reisverzekering af te sluiten zodat u persoonlijk ook goed verzekerd bent.

Sluit eenvoudig uw nieuwe verzekering af

Bij NAG Verzekeringen geloven we in de perfecte combinatie van eenvoudig en deskundig. Met een onlinepremieberekening ziet u snel wat het verschil is met uw huidige verzekering. Vervolgens sluit u eenvoudig de verzekering via het onlineportaal af, waarna u toegang heeft tot uw verzekeringsportefeuille. Wij staan echter gewoon voor u klaar als u vragen heeft met betrekking tot het afsluiten van een caravanverzekering of wanneer u bijvoorbeeld een camper wilt aanschaffen. Neem contact met ons op via 033 460 00 00 of info@nagdirect.nl.

*Aan de rechterzijde kunt u de voorwaarden inzien alvorens u deze verzekering afsluit

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This