Selecteer een pagina

(Semi) klassieker verzekering

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

Bereken uw premie

Bereken vandaag nog uw premie voor uw autoverzekering.

Bereken nu

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Semi klassieker verzekering

Een auto mag in sommige gevallen wel vijftien jaar of ouder zijn, maar dat wil dan nog niet zeggen dat wij uw auto kunnen accepteren als youngtimer op onze semi-klassieker verzekering. Een semi-klassieker, ook wel youngtimer genoemd, is een auto waarvan er in Nederland niet meer veel op de weg te vinden zijn. De auto dient bijzonder te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een sportauto of cabriolet, maar ook aan kenmerken zoals replica, historische waarde of een bijzonder/gelimiteerd merk of type. Enkel een youngtimer die in een van deze categorieën valt, komt in aanmerking voor onze semi-klassieker verzekering.

Een voordelige semi-klassieker verzekering afsluiten voor uw youngtimer

Als bestuurder van een semi-klassieker rijdt u vaak minder kilometers, zodat de kans op schade kleiner is. Daardoor is een semi-klassieker verzekering goedkoper dan een normale autoverzekering. U bouwt met deze polis echter geen schadevrije jaren op. Wanneer u in de toekomst toch de auto verkoopt en een moderne autoverzekering nodig heeft in plaats van een semi-klassieker verzekering, bieden wij u wel extra korting aan als u deze auto ook weer bij ons verzekert. Is uw auto een klassieker en bent u op zoek naar een goedkope oldtimerverzekering of wilt u ook de verhuur van de auto in de verzekering opnemen? Ook dan staat NAG Verzekeringen in Nijkerk voor u klaar.

Schakel onze adviseurs in om de geschikte verzekering te vinden

De semi-klassieker verzekering is door al haar voorwaarden en eisen vaak maatwerk, zodat uw youngtimer optimaal verzekerd is tegen de risico’s. Valt uw auto niet binnen de genoemde criteria of twijfelt u? Dan helpen onze Klassiek Totaal-adviseurs u graag met een gedegen advies over de polis. Neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 033 460 00 00 of info@nagdirect.nl.

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This