Selecteer een pagina

Caravan en vouwwagen met verhuur verzekering

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

BEREKEN UW PREMIE

Bereken vandaag nog uw premie voor uw verzekering.

Bereken nu

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Caravan en Vouwwagenverzekering met verhuur

Wanneer u met uw caravan of vouwwagen op weg gaat is deze, aangekoppeld aan een voertuig, automatisch meeverzekerd voor het WA risico bij de verzekeraar van het trekkend voertuig. Zodra de caravan of vouwwagen is afgekoppeld is deze dus niet meer verzekerd. Daarnaast als u een ongeval krijgt met de tegenpartij als schuldige wilt u natuurlijk ook hulp en bijstand voor uw caravan, hiervoor onze caravan- vouwwagen verzekering bedoeld.

Ook bij verhuur via een platform wilt u dat uw caravan of vouwwagen goed verzekerd is. Let op alleen voor particulier verhuur !

Maar we willen allemaal zonder zorgen die mooie vakantie tegemoet gaan en ook uw mooie caravan of vouwwagen goed verzekerd hebben. De caravanverzekering en de vouwwagen verzekering kunt u zelf samenstellen. u kunt het voertuig standaard verzekeren of uitbreiden met een inboedelverzekering door de inventaris mee te verzekeren of u verzekerd de luifel of voortent mee door uitrusting mee te verzekeren.

Inventaris caravan of vouwwagen:

beddengoed, keuken-, eet- en drinkgerei, kook-, verwarmings- en verlichtingsapparatuur, (kampeer)meubelen, gordijnen, vitrage en vloerbedekking, levens- en genotmiddelen, sanitaire goederen en (tuin)gereedschappen.

Uitrusting caravan of vouwwagen:

  1. voortenten en luifels
  2. aan- en bij bouwsels, waaronder te verstaan antennes ten behoeve van audiovisuele apparatuur, zonnepanelen, buitenverlichting, bordessen, schuurtjes, serres en toilethuisjes/toilettenten
  3. stormankers, fietsendragers en dergelijke accessoires.

Een verzekering loopt doorgaans 1 contract jaar. Dit is tussendoor te beëindigen door verkoop of omdat iemand stopt met de verhuur. Het wordt niet geaccepteerd de verzekering steeds aan en of uit te zetten voor verhuur. Bij een caravan verzekering wordt er geen groene kaart afgegeven, dit doet de verzekeraar van het trekkend voertuig.

Let op dit tarief is bedoeld voor hobbymatig verhuren naast dat u de caravan of vouwwagen gebruikt voor eigen gebruik. Dit tarief is dus niet bedoeld wanneer u meerdere caravans bezit.

Let op:

De verzekering met verhuur is gebaseerd op een jaarpremie, tussentijds beëindigen van de polis om premie te besparen is hierbij niet toegestaan. Wanneer u in de toekomst hetzelfde kenteken aanmeld voor verhuur wordt deze mogelijk niet geaccepteerd.

Uiteraard kunt u, wanneer u nog aanvullende vragen heeft, altijd contact met ons opnemen via info@nagdirect.nl of u kunt ons bellen op 0334600000

Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This