Selecteer een pagina

Adviserende Beroepen ZZP

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

BEREKEN UW PREMIE

Bereken vandaag nog uw premie voor uw verzekering.

Bereken nu

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

ZZP pakket adviserende beroepen

Werkt u als organisatieadviseur, ICT consultant, boekhouder of jurist? Of heeft u een ander adviserend beroep? Dan is het ZZP Pakket voor adviserende beroepen de verzekeringsoplossing voor u. Binnen het pakketzijn de volgende dekkingen beschikbaar:

Inventaris-/Goederendekking:

Schade aan uw bedrijfsinventaris en goederen door bijvoorbeeld brand, waterschade of diefstal in de bedrijfsruimte (ook: kantoor aan huis). Verzekering is op basis van nieuwwaarde. Het verzekerd bedrag is € 50.000,-. Het eigen risico bedraagt    € 250,-.

Aansprakelijkheid Bedrijven:

Letsel- en zaakschade van anderen waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld. Er geldt geen dekking voor schade a.g.v. beroepsfouten/verkeerde adviezen. Het verzekerd bedrag is € 1.250.000,- per aanspraak. Het eigen risico bedraagt € 125,- voor schade aan zaken.

Rechtsbijstand:

Juridische conflicten met bijv. een leverancier, een afnemer of de overheid of geen betaling ontvangen van klanten op openstaande facturen. Verzekerde som is onbeperkt behalve bij incassorechtsbijstand, hier geldt een limiet van € 10.000,- voor externe kosten, en bij geschillen met afnemers: gelimiteerd tot € 30.000,- voor externe advocaatkosten. Het franchisedeel bedraagt € 450,-.

Computer-/Elektronicadekking:

Beschadiging van uw computer, laptop of kantoorelectronica door alle van buiten komende gebeurtenissen (incl. diefstal, na buitenbraak aan het gebouw). Het eigen risico bedraagt € 250,-.

 Extra Kostenverzekering:

Kosten die gemaakt moeten worden om de werkzaamheden te hervatten na bijvoorbeeld brand (zoals huur van vervangende kantoorruimte). Het verzekerde bedrag is € 50.000,-.

Er geldt geen eigen risico.

Let op! Het pakket geldt zo lang u geen personeel in dienst neemt.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This