Selecteer een pagina

Klassiek Totaal

Alle verzekeringen onder één dak

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

KLASSIEK totaal

Klassiektotaal verzekeringen; De specialist in het verzekeren van
klassieke auto’s !

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk echte Klassieker ‘gekken’ en begrijpen als geen ander het belang van een betaalbare en uitgebreide verzekering voor uw klassieker. KlassiekTotaal ontwikkelde daarom de meest complete en voordelige polis voor bestuurders van klassiekers. Klassiektotaal is het overkoepelend orgaan van o.a. CitroKlassiek, LionKlassiek en RenaultKlassiek, andere specialiteiten zijn o.a. Porsche, Alfa, Fiat, Austin Healy, Volvo en MG.

Schade, het kan de beste overkomen dus u ook…

Daar kunnen wij helaas niets aan doen. We kunnen echter wel voor een optimale schaderegeling zorgen. KlassiekTotaal is een overeenkomst aangegaan met gespecialiseerde schadeherstellers die uw klassieker door en door kennen. Uitgangspunt blijft natuurlijk wel dat u vrij bent in de keuze van uw reparateur. Maar als u gebruik maakt van een aangesloten reparateur wordt uw eigen risico verlaagd en wordt de schade rechtstreeks met de reparateur afgerekend. .

KlassiekTotaal. Goed verzekerd op weg.

KlassiekTotaal doet meer dan alleen het verzekeren van uw Klassieker. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan inzittende/rechtsbijstandverzekering, of een reisverzekering?

Met KlassiekTotaal bent u zorgeloos en goed op weg.

Let op, in deze verzekering worden geen schadevrije jaren opgebouwd.

Neem contact op met uw adviseur

Share This