Selecteer een pagina

Klassiek Totaal

Alle verzekeringen onder één dak

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

KLASSIEK Totaal Verzekeringen

Klassiek Totaal verzekeringen; De specialist in het verzekeren van klassieke auto’s !

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk echte Klassieker ‘gekken’ en begrijpen als geen ander het belang van een betaalbare en uitgebreide verzekering voor uw klassieker. Klassiek Totaal verzekeringen ontwikkelde daarom de meest complete en voordelige verzekering voor bestuurders van oldtimers. Klassiektotaal is het overkoepelend orgaan van CitroKlassiek, LionKlassiek en RenaultKlassiek, andere specialiteiten zijn o.a. Porsche, Alfa, Fiat, Austin Healy, Volvo en MG.

Schade, het kan de beste overkomen dus u ook…

Daar kunnen wij helaas niets aan doen. We kunnen echter wel voor een optimale schaderegeling zorgen. KlassiekTotaal is een overeenkomst aangegaan met gespecialiseerde schadeherstellers die uw klassieker door en door kennen. Uitgangspunt blijft natuurlijk wel dat u vrij bent in de keuze van uw reparateur. Maar als u gebruik maakt van een aangesloten reparateur wordt uw eigen risico verlaagd en wordt de schade rechtstreeks met de reparateur afgerekend.

KlassiekTotaal. Goed verzekerd op weg.

Klassiek Totaal verzekeringen doet meer dan alleen het verzekeren van uw Klassieker. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan inzittende/rechtsbijstandverzekering, of een reisverzekering?

Met Klassiek Totaal verzekeringen bent u zorgeloos en goed op weg.

U heeft bij ons onder andere de volgende mogelijkheden:

De Franse Klassieker Verzekering speciaal voor Citroën, Peugeot en Renault, De Klassieker verzekering voor overige merken zonder de verplichting dat u een moderne auto bij ons hoeft te verzekeren, de Oldtimer motorverzekering, de Semi-Klassiekerverzekering voor oldtimers tussen de 15 en 25 jaar oud en de klassiekerverzekering met de verplichting dat u een moderne auto bij ons dient te verzekeren maar tegen een nog scherpere premie. Daarnaast hebben wij goede verzekeringen voor uw Volkswagen Kever of bijvoorbeeld uw Volkswagen T1 of T2.

Let op, met een oldtimer/klassieker verzekering worden er geen schadevrije jaren opgebouwd.

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This