Selecteer een pagina

Klassieker verzekering

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

BEREKEN UW PREMIE

Bereken vandaag nog uw premie voor uw verzekering.

Bereken nu

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Klassieke auto verzekeren

Heeft u een klassieke auto en wilt u deze graag goed verzekeren? Onze klassiekerverzekering is speciaal voor oldtimers ouder dan 25 jaar. NAG Verzekeringen in Nijkerk biedt de liefhebber de nodige verzekering om zonder zorgen met uw classic car rond te rijden.

Eenvoudig een klassieke auto verzekeren tegen een scherpe premie

Bij deze verzekering is het verplicht om een andere dagelijkse auto op uw naam te hebben staan naast uw classic car. Hierdoor is de premie voor de klassiekerverzekering lager dan bij onze andere autoverzekeringen. Schade, groot of klein, aan uw oldtimer is wel het laatste wat u wilt zien. Een ongeluk schuilt echter in een klein hoekje en het kan iedereen overkomen. Daarom is het belangrijk om uw klassieke auto goed te verzekeren en u in te dekken tegen alle risico’s, zeker wanneer de classic car ter verhuur wordt aangeboden. Weet u al hoe u de klassieke auto wilt verzekeren? Wij bieden een handige service waarbij u online de verzekering samenstelt en meteen uw premie berekent. Gebruik de handige tool op deze pagina om bijvoorbeeld het verschil met uw huidige classic car verzekering te berekenen of te bekijken wat de premie zou zijn als u een semi-klassieker aanschaft.

Bezoek een van de taxatiedagen

Heeft u een klassieker met een taxatiewaarde boven de € 100.000,- dan kunt u de premie niet op deze pagina berekenen. Speciaal voor de classic car in het hogere segment hebben wij een Premium-verzekering voor klassiekers. Via het aanvraagformulier op die pagina kunt u deze verzekering afsluiten. Daarnaast organiseren wij jaarlijks taxatiedagen waar u de waarde van uw geliefde auto laat bepalen door een erkende taxateur. We weten dat u op de emotionele waarde van uw classic car geen prijs kunt plakken, maar zo weten we bij een schadegeval wel waar u recht op heeft.

Sluit een verzekering af en bescherm uw klassieke auto

Wilt u als oldtimer liefhebber een classic car verzekering afsluiten die ook door echte liefhebbers is samengesteld? Onze Klassiek Totaal-adviseurs weten als geen ander wat u nodig heeft om uw oldtimer te beschermen. Zij zijn bereikbaar op 033 460 00 00 en info@nagdirect.nl. Na het afsluiten van uw contract heeft u online altijd toegang tot uw verzekeringsportefeuille via het online portaal. Dat is de service van NAG Verzekeringen!

 

 

**Het kan voorkomen dat het kenteken van uw klassieker niet herkent wordt. Zodra u alle gegevens los in vult krijgt u ook de juiste premie
*Aan de rechterzijde kunt u de voorwaarden inzien alvorens u deze verzekering afsluit

Neem contact op met uw adviseur

Share This