Selecteer een pagina

Personenauto verzekering

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

Bereken uw premie

Bereken vandaag nog uw premie voor uw autoverzekering.

Bereken nu

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Personenautoverzekering

In Nederland bent u als eigenaar van een auto wettelijk verplicht deze te verzekeren vanaf het moment dat het kenteken op uw naam staat.

Bij de Nederlandsche Assurantiegroep kunt u hiervoor uiteraard terecht. U heeft de keuze uit diverse verzekeringsdekkingen.

Welke verzekeringsvorm het beste bij u past hangt af van verschillende factoren. Denkt u hierbij aan de leeftijd van uw auto. Waar u ook rekening mee dient te houden is uw eigen financiële draagkracht bij een eventuele schade. Onze experts kunnen u er desgewenst bij adviseren

Ook kunt u naast deze standaard dekkingen nog kiezen voor verschillende aanvullende verzekeringen, zoals ongevallen-inzittenden/schadeverzekering voor inzittenden/rechtshulp/ pechhulp en verlengde nieuwwaarde. Al deze opties zijn bij het aanvragen van uw polis direct mee te verzekeren, wij hebben het systeem zo gemaakt dat u niets hoeft te vergeten en dus verzekerd bent van een goede verzekering

Uiteraard zijn er een aantal belangrijke zaken welke u juist dient te vermelden. Denkt u eraan dat u het juiste aantal schadevrije jaren vermeld. De schadevrije jaren die u vermeld dienen dezelfde te zijn zoals deze bekend zijn in Roydata, het centrale database van alle verzekeraars.

*Aan de rechterzijde kunt u de voorwaarden inzien alvorens u deze verzekering afsluit

Neem contact op met uw adviseur

Share This