Selecteer een pagina

Personenauto verzekering

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

Bereken uw premie

Bereken vandaag nog uw premie voor uw autoverzekering.

Bereken nu

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Autoverzekering

E en autoverzekering bent u In Nederland als eigenaar van een auto wettelijk verplicht af te sluiten vanaf het moment dat het kenteken op uw naam staat.

Bij de Nederlandsche Assurantiegroep kunt u hiervoor uiteraard terecht. U heeft de keuze uit diverse verzekeringsdekkingen.

Autoverzekering dekkingen:

Welke verzekeringsvorm het beste bij u past hangt af van verschillende factoren. Denkt u hierbij aan de leeftijd van uw auto. Waar u ook rekening mee dient te houden is uw eigen financiële draagkracht bij een eventuele schade. Onze experts kunnen u er desgewenst bij adviseren

Ook kunt u naast deze standaard dekkingen nog kiezen voor verschillende aanvullende mogelijkheden voor uw autoverzekering, zoals ongevallen-inzittenden/schadeverzekering voor inzittenden/rechtshulp/ pechhulp en verlengde nieuwwaarde. Al deze opties zijn bij het aanvragen van uw verzekering direct mee te verzekeren, wij hebben het systeem zo gemaakt dat u niets hoeft te vergeten en dus verzekerd bent van een goede autoverzekering.

Heeft u een auto met een cataloguswaarde van meer dan €80.000,- dan kunt u terecht bij onze exclusieve autoverzekering. Heeft u een autoverzekering nodig voor een auto met een cataloguswaarde van meer dan €200.000,- kunt u terecht bij onze premium autoverzekering.

Uiteraard zijn er een aantal belangrijke zaken welke u juist dient te vermelden. Denkt u eraan dat u het juiste aantal schadevrije jaren vermeld. De schadevrije jaren die u vermeld dienen dezelfde te zijn zoals deze bekend zijn in Roydata, het centrale database van alle verzekeraars. Mocht u niet weten hoeveel schadevrije jaren u met uw huidige of voormalige verzekering opgebouwd hebben kunt u deze navragen via SEPS.

Indien u een offerte wenst vult u dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This