Selecteer een pagina

Recreatie verzekering

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

BEREKEN UW PREMIE

Bereken vandaag nog uw premie voor uw verzekering.

Bereken nu

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Recreatiewoning verzekeren

Heeft u een recreatiewoning die u graag goed wilt verzekeren? NAG Verzekeringen in Nijkerk is de verzekeraar voor u. Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw eigendom op de juiste manier verzekerd is tegen de risico’s die u wilt afdekken.

Uw recreatiewoning te allen tijde goed verzekeren op de polis

De recreatiewoningverzekering vergoedt schade aan uw recreatiewoning in Nederland, België en Duitsland. Onder een recreatiewoning valt zowel een bungalow, chalet als stacaravan (dus geen mobiele caravan). De recreatiewoning moet uw eigendom zijn, maar mag niet permanent worden bewoond als u deze wilt verzekeren. De recreatiewoning moet een kook- en slaapgedeelte hebben en goede sloten. Uiteraard hebben wij ook een woonpakket voor uw hoofdwoning beschikbaar.

Wat valt er allemaal onder de dekking?

Schade door brand en aansprakelijkheid zijn standaard meeverzekerd. U kunt de dekking uitbreiden door te kiezen voor de dekking ‘alle gevaren’:

  • Met de dekking ‘brand’ is de recreatiewoning verzekerd voor brandschade door explosie, kortsluiting, zelfontbranding of blikseminslag.
  • Met de dekking ‘alle gevaren’ is de recreatiewoning te verzekeren voor schade door brand, inbraak, plotselinge onvoorziene beschadiging en van buiten komende onheilen.

De recreatiewoning mag ter verhuur worden aangeboden, maar dan raden wij aan om verhuur van de recreatiewoning mee te verzekeren.

Sluit eenvoudig uw verzekering af

Weet u met welke verzekering u uw recreatiewoning wilt verzekeren? Bereken dan uw premie via de handige onlinepremietool en sluit de verzekering direct af. De polis is altijd te raadplegen via het portaal. Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen onze premium recreatiewoningverzekering? Vraag advies aan een van onze deskundige adviseurs. Neem contact met ons op door te bellen naar 033 460 00 00 of stuur een e-mail naar info@nagdirect.nl.

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This