Selecteer een pagina

Exclusieve auto verzekering

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

BEREKEN UW PREMIE

Bereken vandaag nog uw premie voor uw verzekering.

Bereken nu

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Exclusieve auto verzekeren

Wilt u graag een exclusieve auto verzekeren en (zelf)verzekerd zijn van een goede dekking? NAG Verzekering uit Nijkerk biedt speciale autoverzekeringen aan voor duurdere en meer exclusieve auto’s.

Een exclusieve auto met een hoge cataloguswaarde verzekeren

Wanneer u een auto koopt of bezit met een cataloguswaarde van meer dan €75.000 en minder dan €200.000,- of met een vermogen meer dan 200 kW, kan deze auto niet via het reguliere autotarief verzekerd worden. U kunt dit voertuig uiteraard wel bij ons verzekeren met de exclusieve autoverzekering. Bij dit product kunt u uitsluitend kiezen voor de volgende dekkingen:

  • WA
  • WA volledig casco (hier zijn wel bepaalde beveiligingseisen van toepassing)

Ook heeft u keuze uit diverse aanvullende dekkingen in uw polis, zoals ongeval inzittenden/schadeverzekering voor inzittenden of rechtsbijstand. Daarnaast bent u bij ons ook op het juiste adres voor een totaalpakket aan verzekeringen voor zowel zakelijke als particuliere dekking.

Vind de verzekering die bij u past

Bij NAG Verzekeringen heet u de mogelijkheid om online uw premie te berekenen, zodat u precies weet wat het kost om uw exclusieve auto te verzekeren. Wilt u toch graag advies van een deskundige? Dan staan onze adviseurs voor u klaar. Neem contact op met 033 460 00 00 of info@nagdirect.nl, dan beantwoorden we uw vragen. Heeft u een auto met een hogere cataloguswaarde dan €200.000? Dan kunt u deze exclusieve auto verzekeren via onze premium autoverzekering.

Indien u een offerte wenst vult u dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This