Selecteer een pagina

NAG Premium

Alle verzekeringen onder één dak

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

NAG Premium 

Voor u als vermogende klant hebben wij Premium verzekeringen. 

Auto

U heeft een auto met een catalogus waarde van meer dan €200.000,- dan kunt u deze niet via onze reguliere auto verzekering of zelfs niet via onze exclusieve auto verzekering afsluiten.  Speciaal hiervoor hebben wij de Premium Autoverzekering.

Klassieker

Heeft u een klassieker met een taxatiewaarde van meer dan €100.000,- dan is deze niet online te berekenen via ons klassieker verzekeringen maar hebben wij een speciaal tarief, de Premium Klassiekerverzekering. Heeft u een auto van deze waarde en wilt u deze tegen goede voorwaarden verzekerd hebben? Vraag op onze Premium Klassiekerverzekering pagina een offerte op.

Woonhuis

Heeft u een woning met een waarde van meer dan €500.000,-? Ook deze wilt u goed verzekerd hebben tegen een aantrekkelijke premie. Neem contact op met onze adviseurs voor een passende offerte, vul hierbij uw gegevens in onze Premium Woonhuisverzekering pagina en wij nemen contact met u op.

Recreatiewoning

Heeft u een recreatiewoning in Nederland of daarbuiten? Ook deze wilt u goed verzekerd hebben tegen een aantrekkelijke premie en met goede voorwaarden. Vul hierbij uw gegevens in onze Premium Recreatiewoning verzekering pagina en wij zullen een offerte voor u maken.

Inboedel

Heeft u een kostbare inboedel zoals een grote kledingcollectie of bijvoorbeeld een luxe audioapparatuur met een nieuwwaarde van meer dan €100.000,-? Dan hebben wij onze Premium Inboedelverzekering tegen een gunstige premie en unieke elementen. Vraag onze adviseurs voor meer informatie.

Kostbaarheden

Bezit u kunst, sieraden, een bijzondere verzameling of bijvoorbeeld muziekinstrumenten dan is een standaard verzekering vaan niet toereikend. Met onze Premium Kostbaarhedenverzekering kunt u uw bezittingen uitgebreid verzekeren tegen een goede premie. 

Aansprakelijkheid voor particulieren

Met onze Premium Aansprakelijkheid voor Particulieren verzekert u de schade welke u zelf veroorzaakt bij iemand anders. Ook de schade welke veroorzaakt wordt door uw partner, kinderen of bijvoorbeeld huisdieren is verzekerd.

Jachtverzekering

Met onze Premium Jachtverzekering bent u goed verzekerd voor uw jacht. Het maakt niet uit of u een sloep, kleine motorboot of luxe jacht heeft van meer dan €800.000,-. Met deze verzekering bieden wij u een maatwerkoplossing zodat u een verzekering afsluit welke precies aansluit op uw situatie.

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This