Selecteer een pagina

Klikklaar Alles in 1 verzekering

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

BEREKEN UW PREMIE

Bereken vandaag nog uw premie voor uw verzekering.

Bereken nu

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Klikklaar Alles in 1 Woonpakket

In een paar klikken uw huis, inboedel, aansprakelijkheid, reis en gezinsongevallen verzekeren in een pakket. In dit pakket kunt u zelf aangeven wat u wel en niet verzekerd wenst te hebben. De pakketkorting wordt automatisch meegerekend.

U bent voor vaste bedragen verzekerd zodat u nooit onderverzekerd bent.

Basis

Het basispakket bestaat uit de inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast is glas standaard meeverzekerd.

Uitbreiding

Het basispakket kan daarnaast uitgebreid worden met een dekking voor Woonhuis, Gezinsongevalen of een Doorlopende reisverzekering (incl. annulering)

Inboedel

Met deze dekking zijn de spullen in uw woning verzekerd tot een maximum bedrag van €250.000. Tot dit bedrag loopt u geen risico op onderverzekering. Voor bepaalde spullen, zoals sieraden of (audio-) apparatuur geldt een afwijkend maximum.

Aansprakelijkheid

Met deze dekking bent u verzekerd voor schade als u, of een van uw gezinsleden, per ongeluk iemand verwondt (letsel) of spullen van een ander beschadigt. U bent verzekerd tot maximaal €2.500.000 per gebeurtenis.

Woonhuis

Met deze dekking is uw woonhuis verzekerd voor schade door onder andere brand, neerslag, storm, lekkage, inbraak, een val of een botsing. De woning is verzekerd tot maximaal €1.000.000. Tot dit bedrag loopt u geen risico op onderverzekering.

Gezinsongevallen

Raakt u of een gezinslid door een ongeval blijvend invalide? Of komt u of een gezinslid te overlijden door een ongeval? Dan keert de dekking Gezinsongevallen een bedrag uit aan de nabestaanden.

Doorlopende reis / annulering

Deze dekking vergoedt schade op reis voor u en uw gezinsleden. U bent o.a. verzekerd voor bagage, medische kosten, pech op reis, wintersporten en bijzondere sporten.

De dekking is geldig over de hele wereld

Indien u een offerte wenst vult u dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This