Selecteer een pagina

Nieuwsberichten

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

Website Onderhoud

Dinsdag 23 en Woensdag 24 November is onze website tijdelijk iets minder bereikbaar in verband met onderhoud.

Mocht u een berekening niet kunnen maken of niet kunnen inloggen in uw dossier kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via 033-4600000

Onze excuses voor het ongemak

Vacature

Vacature Commercieel medewerker binnendienst schadeverzekeringen

Functieomschrijving:
Wij zijn op zoek naar een gedreven (commercieel) Binnendienst Medewerk(st)er verzekeringen. Binnen deze functie verricht jij allround taken en staat het klant- en teambelang centraal. Je verricht zowel advies gesprekken, veelal telefonisch, als werkzaamheden betreffende de aanvraag en schade-afhandeling van verzekeringen naast het bijwerken van het CRM systeem.

Functie-eisen:
*Minimaal MBO werk- en denkniveau;
*Je bent in het bezit van WFT Adviseur Basis, Schade Particulier of Schade Zakelijk en anders ben je bereid deze te halen;
*Je werkt zeer secuur en kunt goed overweg met werkdruk.

Wie wij zijn:

Wij zijn een tussenpersoon in de regio Nijkerk met speciaal voor ons gemaakte verzekeringen voor onder andere oldtimer verzekeringen en kampeer auto verzekeringen voor zowel eigen gebruik als voor verhuur. Uiteraard bieden wij alle overige particuliere verzekeringen aan, daarnaast hebben wij ook mogelijkheden voor zakelijke verzekeringen.

Als commercieel medewerker binnendienst bij de Nederlandsche Assurantie Groep, werk je in een kleine moderne organisatie met de focus op schadeverzekeringen. Jouw collega’s hebben ruime ervaring in de assurantiebemiddeling. Ons bedrijf staat voor persoonlijkheid en wij hebben, naast een warm team, ook een goede band met onze relaties. 

Dienstverband:
Het betreft hier een dienstverband van minimaal 16 uur en maximaal 24 uur per week, dagen in overleg.

Wij zien uw reactie graag tegemoet via de email.
Mailen kan naar marco@nagdirect.nl

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This