Selecteer een pagina

Vervoer Verzekeringen

Uw klassieker goed verzekerd.

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

U heeft een mooie klassieker weten te bemachtigen of misschien al heel lang in uw bezit, uiteraard wilt u deze goed verzekerd hebben op de manier welke de juiste is voor uw auto én voor uzelf!

Mogelijke dekkingen:

WA Verzekerd

Alleen de schade die u veroorzaakt bij een ander.

WA + beperkte casco:

Diefstal, Brandschade, Explosie schade, Stormschade, Ruitschade, Aanrijding met dieren

WA + casco:

Een aanrijding die u zelf zonder opzet veroorzaakt, Omslaan, Van de weg raken, Te water raken, Een andere plotselinge oorzaak van buiten de auto

JAARDEKKING

Indien u voor deze verzekerde periode kiest bent u gedurende het hele jaar verzekerd.

ZOMERTIJD

U bent verzekerd tijdens zomertijd, daar buiten bent u niet verzekerd. Let wel op dat de auto geschorst dient te worden voor de periode waarin u niet met de auto de weg op gaat.

SCHADEVERZEKERING VOOR INZITTENDEN

De schadeverzekering voor inzittenden dekt alle schade die inzittenden (SVI) lijden als gevolg van een aanrijding. Dat kan personenschade (letselschade) zijn, maar ook zaakschade (materiële schade). Het dekt niet de schade aan het motorrijtuig zelf. Aansprakelijkheid is geen vereiste voor een uitkering. Het verzekerd bedrag bedraagt €1.000.000,- per gebeurtenis

VERHAALSERVICE-EXTRA

Deze dekking is voor het voor het vaststellen van onder andere:

materiële schade, waardevermindering, huurkosten van een vervangende auto of motor en alle andere schade (letsel, smartengeld, mislopen van inkomsten, etc.)

HULPVERLENING EUROPA

Gaat u mooi tochten maken met uw auto buiten Nederland ook de pech die u met uw auto kan overkomen is mee te verzekeren.

De dekking Hulpverlening in Nederland is standaard meeverzekerd en geeft recht op hulp in geval van uitvallen of beschadiging van de klassieker of uitvallen van de bestuurder.

Wanneer u wel eens naar het buitenland gaat, dan is de uitbreiding Hulpverlening Europa aan te raden. Deze dekking geeft recht op hulp in geval van uitvallen of beschadiging van de klassieker of uitvallen van de bestuurder. Ook bent u ervan gegarandeerd dat uw klassieker naar Nederland wordt teruggehaald.

Korting als CLUBLID

Wanneer u lid bent van een oldtimer club krijgt u bij ons korting op uw verzekering.

Ook telefonisch alles te verzekeren!

NAG Verzekeringen
Share This