Selecteer een pagina

Schadeafhandeling

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

NAG verzekeringen neemt uw schademelding direct in behandeling. Wanneer u uw schade elektronisch aanmeldt via deze site (in uw eigen dossier onder het kopje schade), ontvangt u binnen 24 uur een bericht van onze schade afdeling. Aanvullend dient u een compleet ingevuld schadeformulier digitaal of per post aan ons toe te sturen. Uiteraard kunt u de schade ook telefonisch melden tijdens kantooruren van 9.00 tot 17.00 op 033-4600000 bij één van de medewerkers of een schadeformulier op sturen via de mail (info@nagdirect.nl) of per post (Van ’t Hoffstraat 26a, 3863 AX, Nijkerk).

Als de gemelde schade binnen de dekking van uw verzekering valt, zal de afhandeling van uw schade in werking worden gezet. Wanneer u een rechtsbijstand verzekering heeft zal deze de schade voor u gaan verhalen wanneer het een verhaalbare schade betreft en uw polis geen dekking heeft voor de geleden schade.

Wij ontvangen graag van u een volledig ingevuld schadeformulier voor en achterzijde en let op dat het formulier aan voor en achterzijde voorzien is van handtekeningen.

Of er een expert ingeschakeld moet worden ligt geheel aan het type schade en de complexiteit daarvan. U zult dit van ons vernemen en wij zullen de expert dan ook zelf inschakelen. Wat wij daarvoor nodig hebben is de geschatte schadehoogte door de reparateur.

Waar kunt u de auto laten herstellen:

  • Bij een samenwerkende reparateur of Schadegarant hersteller heeft u geen eigen risico. U vindt deze herstellers op www.schadegarant.nl of bij een van onze erkende Reparateurs. Wij betalen dan rechtstreeks het bedrag aan de reparateur uit en gaan dit verhalen bij de tegenpartij wanneer dit mogelijk is, anders komt de schade ten lasten van uw polis. Bij onze samenwerkende reparateurs moet daarvoor ook een akte van cessie ingevuld en ondertekend worden.
  • Wanneer u de auto laat herstellen bij een niet samenwerkende reparateur dient u het bedrag van de reparatie eerst zelf te betalen en na het ontvangen van de factuur storten we het bedrag minus het eigen risico aan u. Wanneer het een verhaal schade betreft, zult u het eigen risico pas terug ontvangen nadat wij de schade hebben verhaald.

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This