Selecteer een pagina

Reisverzekering

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

Home » Reisverzekering

Home » Reisverzekering

Reisverzekering

Bent u op zoek naar een betrouwbare aanbieder van een voordelige, doorlopende reisverzekering op maat? Door er een af te sluiten bij NAG Verzekeringen, weet u zeker dat u zorgeloos een weekend, week of nog langer op reis kunt. Op reis gaan is een leuke, maar soms ook spannende ervaring: uw waardevolle spullen gaan mee, u gaat misschien wel iets sportiefs doen en er moet uiteraard niets vervelends tussenkomen wat ervoor zorgt dat de reis vertraagd of zelfs afgebroken wordt. Wij helpen u graag op weg!

Een doorlopende reisverzekering afsluiten is een verstandige keuze

Met een doorlopende reisverzekering heeft u na één simpele, kortdurende aanvraag alles op orde om te kunnen reizen. Een doorlopende reisverzekering is bovendien voordeliger dan een kortlopende, zeker als u vaak reist. Bij NAG Verzekeringen in Nijkerk is de verzekering ook nog eens helemaal naar uw voorkeuren samengesteld. U kunt namelijk precies aangeven welke dekkingen u wenst, bijvoorbeeld voor bagage, geld, geneeskundige kosten, rechtsbijstand, ongevallen door skiën of andere activiteiten, hulp bij de huur van een vervoersmiddel en uiteraard de annuleringsdekking. Wanneer uw partner en/of kinderen zijn meeverzekerd, kunnen zij ook zonder u verzekerd op reis gaan. Kinderen tot vijf jaar zijn zelfs helemaal gratis meeverzekerd! Bent u op zoek naar een zakelijke reisverzekering? Wij informeren u hier graag over.

Verzeker uzelf van een reisverzekering op maat

Bent u al overtuigd van de voordelen van onze doorlopende reisverzekering? We kunnen u nog meer bieden! Zelfs wanneer u op het punt staat te vertrekken, is het nog mogelijk om onze doorlopende reisverzekering af te sluiten. Bovendien kunt u deze ook dagelijks opzeggen. Gaat u op reis met een caravan of heeft u misschien een eigen boot waarmee u op avontuur gaat? Ook die kunt u uiteraard verzekeren. De aanvraag doet u eenvoudig online. Bel naar 033 460 00 00 of vul het contactformulier in voor vragen en advies.

N

Persoonlijke begeleiding

N

Prijs voor iedere situatie

N

24 uur per dag bereikaar

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Neem contact op met uw adviseur

NAG Verzekeringen
Share This