Selecteer een pagina

AOV ZZP

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Arbeids Ongeschiktheids Verzekering voor ZZP’ers

Zoekt u een betrouwbare aanbieder van een passende AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) voor u als zzp’er? Dan helpen we u graag. Ook voor u zijn er uiteraard risico’s. U kunt bijvoorbeeld een ongeval krijgen en tijdelijk niet meer in staat zijn om te werken. Ook is het nooit te voorspellen wanneer u ziek wordt. Het zijn geen leuke dingen om over na te denken, maar juist daarom is het goed om een AOV speciaal voor de zzp’er af te sluiten. Zo weet u zeker dat u inkomensverlies zoveel mogelijk beperkt.

De AOV voor de zzp’er is al snel onmisbaar

Sommige zzp’ers hebben hun eigen ‘verzekering’, bijvoorbeeld in de vorm van een spaarpot of het terugvallen op de partner die de werkzaamheden (gedeeltelijk) voortzet. Dit is echter niet voor iedereen mogelijk. Bovendien is de situatie nog steeds niet ideaal, want u weet nooit hoe lang u niet meer in staat bent om te werken. Met de juiste zakelijke verzekeringen, zoals een AOV, voorkomt u als zzp’er een hoop financiële zorgen. NAG Verzekeringen in Nijkerk biedt een verzekering op maat aan die u zelf samenstelt en waarbij u nooit onnodige kosten maakt. Dit doen wij ook voor mkb’ers in de vorm van een totaalplan.

Sluit een AOV op maat af

Of u nu arbeidsongeschikt raakt op het werk of in een privéomgeving, de AOV kan uw redmiddel zijn. Mocht er iets voorvallen, dan weet u zeker dat de vaste lasten niet snel een probleem zullen vormen voor uw onderneming. Laat u door onze specialisten adviseren over een passende AOV voor u als zzp’er en vraag deze eenvoudig online aan. Wij bieden bovendien ook pakketverzekeringen voor zzp’ers aan. Bel naar 033 460 00 00 of vul het contactformulier in voor vragen en advies.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande contactformulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Neem contact op met uw adviseur

Share This