Selecteer een pagina

Garage Verzekering

Volledige dienstverlening op het internet, met persoonlijke begeleiding op de achtergrond”

Contact opnemen

Nag Verzekeringen
Van ’t Hoffstraat 26 A
3863 AX NIJKERK

E: info@nagdirect.nl
T: 033 460 00 00

Garageverzekering

Waarom de NAG Garagepolis:
Voor u als bedrijf werkzaam in de automotive branche zijn er verschillende bijzondere risico’s waarmee u te maken kunt krijgen. Deze risico’s verzeker je met de NAG garagepolis. U kunt zelf de kentekens aan- en afmelden in het automeld systeem waarbij u zelf de groene kaart aan kunt maken. Zo kunt u zelf kiezen hoe u verzekerd bent, dit is dus volledig maatwerk. Met de gageverzekering van NAG Verzekeringen kunt u dus met een gerust hart genieten van uw bedrijf.

Wij werken met de volgende verzekeringsmaatschappijen:
Nationale Nederlanden
MS Amlin
Allianz
ASR
Bovemij

Diverse Risico’s:
– Een auto kan beschadigd terugkomen na een proefrit
– Uw voorraad staat vaak buiten op het terrein
– De waarde van uw voorraad daalt
– Schade aan de auto van uw klant tijdens reparatie en/of onderhoud
Allemaal risico’s die vaak aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Juist daarom wilt u een goed advies en een verzekering die op uw autobedrijf is afgestemd en dat tegen een scherpe prijs.

De garageverzekering is voor meerdere doelgroepen af te sluiten:
– Autodealers zowel merkdealers als onafhankelijke autobedrijven
– Camper en Caravanbedrijven
– Autoschadeherstelbedrijven
– Handelaren
– Beletteringsbedrijven
– Inbouwbedrijven
– Autopoetsbedrijven
– Bandenbedrijven
– Autospuiterijen

Basisdekkingen:
In het verleden kreeg u een no-claimkorting van 30%. Mocht een schade veroorzaakt worden verviel de korting het volgende jaar waarnaar deze automatisch weer opgebouwd werd.
Met NAG Garagepolis verzekering werken wij niet meer met een no-claimkorting maar met een vaste lage prijs.

Aansprakelijkheid voor bedrijven:
De AVB dekking vergoedt de bedrijfsmatige aansprakelijkheid voor schade aan personen en zaken van derden. Dit is schade veroorzaakt door u als eigenaar, uw werknemers, huisgenoten en/of familieleden welke alleen tijdens werkzaamheden voor het garagebedrijf plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld schade wat het uw werknemers veroorzaken richting de klant of schade en/of letsel aan het personeel welke tijden het werk veroorzaakt wordt.

Groene plaat verzekering:
De groene plaat dekking vergoedt schade welke is veroorzaakt met of door een motorrijtuig waarop het handelaarskenteken is geplaatst. Dit geldt voor motorrijtuigen van jouw garagebedrijf en van de klanten. Daarnaast kunt u ook eigen auto’s of leenauto’s mee aanmelden.

Uitgebreide aanvullende dekkingen:
Naast de basis dekkingen heeft u ook de mogelijkheid om uitgebreide aanvullende dekkingen af te sluiten.

Handelsvoorraad WAM/CASCO:
U bent verzekerd bij schade aan een eigen motorrijtuig en uiteraard aan de handelsvoorraad.
Heeft u een auto jonger dan 7 jaar? Dan is er de casco dekking (ook wel allrisk dekking genoemd)  en verzekert u zich tegen vrijwel alle schade waaronder ook schade welke u zelf veroorzaakt heeft.
Is uw auto ouder dan 7 jaar? Dan is er de beperkte cascodekking. U bent dan verzekerd voor schade door bijvoorbeeld brand, storm, joyriding en diefstal.

Schade klantvoertuig:
Met deze extra dekking bent u verzekerd bij schade aan het voertuig van de klant als u dit voertuig in reparatie en/of onderhoud heeft. De werkzaamheden welke u uitvoert zijn bijvoorbeeld onderdelen vervangen, reparaties of onderhoud. Mocht er tijdens deze werkzaamheden schade ontstaan aan de auto en/of de onderdelen van uw klant is dit verzekert met de cliëntendekking.

Ongevallenverzekering:
U bent verzekerd als een inzittende overlijdt of blijvend invalide raakt bij een verkeersongeval met een motorrijtuig van uw bedrijf. Met deze aanvullende verzekering maakt het niet uit wie er aansprakelijk is.

Rechtsbijstandverzekering:
Met deze verzekering bent u verzekerd van juridische hulp en advies van de rechtsbijstandsverzekeraar voor zakelijke geschillen, denk hierbij aan een klant welke niet betaald of het niet eens is met de uitgevoerde werkzaamheden. Indien gewenst kunt u zich ook als particulier verzekeren, dit is een aanvullende dekking zodat u zowel zakelijk als privé verzekert bent van rechtsbijstand.

Verkeersschadeverzekering voor werknemers:
Onder werktijd kunt u als werkgever aansprakelijk worden gesteld mocht er een verkeersongeval plaats vinden. Met de verkeersschadeverzekering voor werknemers kunt u zich verzekeren tegen letsel of schade bij uw werknemers. De dekking is hierbij in alle landen aangesloten bij de Europese Unie en geldt voor al uw medewerkers.

Opstal inventaris bedrijfsschade:
U kunt zich verzekeren voor bijvoorbeeld opstal, inventaris, bedrijfsschade, cyberverzekering en ziekteverzuim voor personeel met een een brandverzekering

Wenst u een offerte?

Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Neem contact op met uw adviseur

Share This