ZZP Pakket voor beroepen in de uiterlijke verzorging

Bent u schoonheidsspecialiste, kapper of masseur? Of heeft u
een ander beroep in de uiterlijke verzorging? Dan is het ZZP pakket voor
beroepen in de uiterlijke verzorging het product om al uw bedrijfsrisico's af te
dekken. Het pakket biedt zekerheid op de volgende gebieden:

Inventaris-/Goederendekking: Schade aan uw bedrijfsinventaris en goederen door bijvoorbeeld brand, waterschade of diefstal uit uw bedrijfsruimte (ook: behandelruimte aan huis). Verzekering is op basis van nieuwwaarde. Het verzekerd bedrag is € 10.000,-. Het eigen risico bedraagt    € 125,-.

Aansprakelijkheid Bedrijven: Letsel- en zaakschade van anderen waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld. Geen dekking voor schade a.g.v. beroepsfouten/verkeerde adviezen. Het verzekerd bedrag is € 1.250.000,- per aanspraak. Het eigen risico bedraagt € 125,- voor schade aan zaken. 

Rechtsbijstand: Juridische conflicten met bijv. een klant of leverancier. Verzekerde som is onbeperkt behalve bij incassorechtsbijstand, hier geldt een limiet van € 10.000,- voor externe kosten, en bij geschillen met afnemers geldt een limiet van € 30.000,- voor externe advocaatkosten. Het franchise deel bedraagt € 450,-.

Geldverzekering: Diefstal en beroving van contant geld bijvoorbeeld een overval, diefstal van geld uit uw woning, diefstal uit de kluis van uw bedrijfsruimte en tijdens vervoer van geld. Het verzekerd bedrag is € 2.500,-
Let op! Het pakket geldt zo lang u geen personeel in dienst neemt.

Bereken uw premie

Bereken uw premie