home/vervoer

In Nederland bent u als eigenaar van een auto wettelijk verplicht deze te verzekeren vanaf het moment dat het kenteken op uw naam staat.

Bij de Nederlandsche Assurantiegroep kunt u hiervoor uiteraard terecht. U heeft de keuze uit diverse verzekeringsdekkingen.

Welke verzekeringsvorm het beste bij u past hangt af van verschillende factoren. Denkt u hierbij aan de leeftijd van uw auto. Waar u ook rekening mee dient te houden is uw eigen financiële draagkracht bij een eventuele schade. Onze experts kunnen u er desgewenst bij adviseren

Ook kunt u naast deze standaard dekkingen nog kiezen voor verschillende aanvullende verzekeringen, zoals ongevallen-inzittenden/schadeverzekering voor inzittenden/rechtshulp/ pechhulp en verlengde nieuwwaarde. Al deze opties zijn bij het aanvragen van uw polis direct mee te verzekeren, wij hebben het systeem zo gemaakt dat u niets hoeft te vergeten en dus verzekerd bent van een goede verzekering

Uiteraard zijn er een aantal belangrijke zaken welke u juist dient te vermelden. Denkt u eraan dat u het juiste aantal schadevrije jaren vermeld. De schadevrije jaren die u vermeld dienen dezelfde te zijn zoals deze bekend zijn in Roydata, het centrale database van alle verzekeraars.