(Semi) klassiek 15-25 jr

home/klassiek totaal

Wanneer valt uw auto onder de semi klassieker verzekering
Een auto mag in sommige gevallen wel 15 jaar en ouder zijn maar dat wil dan nog niet zeggen dat wij uw auto kunnen accepteren als semi klassieker op deze verzekeringspolis.

Wat is een Semi Klassieker?
Een semi klassieker is een auto waarvan er in Nederland niet meer veel op de weg te vinden zijn. De auto dient bijzonder te zijn bijvoorbeeld een sportauto, sportuitvoering, replica, historische waarde, cabriolet of een bijzonder/gelimiteerd merk of type zijn.

Als bestuurder van een semi klassieker rijd u vaak minder kilometers ook wel recreatief gebruik genoemd daardoor is de kans op schade kleiner. Daardoor is een semi klassieker verzekering goedkoper dan een normale autoverzekering. U bouwt met deze polis geen schadevrije jaren op.
De semi klassieker verzekering is door al zijn voorwaarden/eisen vaak maatwerk, Valt uw auto niet binnen de genoemde criteria of twijfelt u, neem dan contact met ons op voor een passende offerte.

Extra kortingen

Wanneer u in de toekomst toch de auto verkoopt en een moderne auto verzekering nodig heeft bieden wij wel een extra korting wanneer u deze auto ook weer bij ons verzekerd.