Uw zekerheid

Drie belangrijke aspecten bepalen uw zekerheid:

1. Duurzame dekking door een verzekeringspool.

NAG direct brengt samen met Intrasurance de risicodekking van uw verzekeringen onder bij een groot en zeer degelijke verzekeringspool. Deze pool bestaat uit grote internationaal gerenommeerde verzekeraars; London Verzekeringen en de rechtsbijstandverzekeraar DAS Rechtsbijstand. Zij staan garant voor de continuïteit van dekkingen en uitkeringen in geval van schade.

 

  Europeesche
 

Europeesche Verzekeringen heeft zich toegelegd op het verzekeren van vrijetijdsactiviteiten zoals reizen, motorrijden, watersport, het op pad gaan met de caravan en golfen. Dit doen we met vernieuwende producten die tegemoet komen aan de steeds veranderende wensen van de klant. Het uitgangspunt is altijd een goede kwaliteit zodat u zorgeloos kunt genieten. 

 

 

 

Das Uw recht is ons specialisme

 

DAS Rechtsbijstand is specialist in professionele en betaalbare juridische hulp op verzekeringsbasis. DAS werkt volledig onafhankelijk. Dat heeft als belangrijk voordeel dat we altijd voor de volle 100% voor úw belangen opkomen. Bij DAS werken ruim 350 ervaren juristen en verhaalsdeskundigen, zodat we voor elk rechtsgebied vakkundige specialisten in huis hebben. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van advocaten en deurwaarders. Van ons kunt u altijd de meest effectieve aanpak verwachten.

 

 

 

 

Nationale Nederlanden


Nationale-Nederlanden biedt alle mogelijke verzekeringen voor u als particulier, maar ook voor de ondernemers onder u. Dat doen we al jaren.
 

Ervaring en deskundigheid
Wij zorgen er voor dat onze producten altijd bij de tijd zijn en bij de tijd blijven. Met deskundige medewerkers, goede producten en altijd met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Iedereen kent de naam Nationale-Nederlanden. Maar wat u misschien niet wist is dat wij al meer dan 150 jaar actief zijn in verzekeren. En daardoor hebben wij een enorme ervaring en deskundigheid, die we dagelijks inzetten om de beste oplossingen voor onze klanten te bieden.

 

 

 

Mondial

Mondial verzekert reizigers sinds 1957. Sinds die tijd hebben ze een onvergelijkbare knowhow opgebouwd. In de uitgebreide reeks aan reisverzekeringen is er altijd één die bij jouw manier van reizen past. Mondial is onderdeel van de MONDIAL Assistance Group, een wereldwijde service-organisatie. Het streven van de MONDIAL Assistance Group is om de eerste keuze te zijn op het gebied van hulpverlening en reis- en reizigersgerelateerde verzekeringen. MONDIAL Assistance, de alarmcentrale van Mondial, heeft een wereldwijd netwerk van eigen alarmcentrales die, waar ook ter wereld, snel ter plaatse zijn om hulp te verlenen.

 

 

 

London

London Verzekeringen heeft ruim 150 jaar ervaring in de markt van standaard particuliere schadeverzekeringen. Op de Nederlandse markt neemt zij een vooraanstaande positie in. London maakt deel uit van de Allianz Groep, één van 's werelds grootste verzekeringsconcerns. London Verzekeringen biedt een goed assortiment schadeverzekeringen voor particulieren. De verzekeringen kunnen zowel los verkocht worden als in een aantrekkelijk pakket. U moet daarbij denken aan diverse verzekeringen voor wonen, gezin, verkeer en recreatie. Wij komen tot scherpe prijzen voor een goede verzekering, doordat wij alert zijn op een aantal tijd- en kostenbesparende factoren.

 

 

 

SNS Reaal verzekeringen

SNS Bank en REAAL Verzekeringen horen bij SNS REAAL Groep en zijn samen omdat ze veel gemeen hebben. Buiten het feit dat bankieren en verzekeringen dicht bij elkaar liggen, vinden zij beide dat de financiële branche een grote verantwoordelijkheid naar de maatschappij en naar iedere individuele klant heeft. Door deze kennis te bundelen zijn zij in staat om nog betere producten aan te bieden en ons beter te ondersteunen.


Verzekeren is niets meer en niets minder dan risicocalculatie en kansberekening. Dat doen zij door te kijken naar ervaringen uit het verleden. Deze basis en de alerte manier van toekomst denken maken van REAAL Verzekeringen een realist. Een realist die nooit gouden bergen belooft. Zo duidelijk als een prijskaartje in de winkel.

 

 

 

Unigarant

Unigarant; Alles wat ons beweegt
Bewegen is verandering. Vrijheid. Vooruitgang. Bewegen is leven. Een kostbaar goed dat we graag willen behouden. Niemand kan alle risico's vóór zijn. Wèl kunnen de meeste gevolgen worden afgedekt. En dan is Unigarant een sterke keuze. Want Unigarant is gespecialiseerd in het verzekeren van mobiliteit in alle vormen. En dat is niet verwonderlijk als dochter van de ANWB.

 

 

 

Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA)

De Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) is op 1 juli 1960 opgericht. De NVGA geeft hoge prioriteit aan de kwaliteitsverbetering van de gevolmachtigde assurantiebedrijven. De doelstelling is kwaliteitsnormering op de volgende onderdelen:

  • Organisatorische en juridische aspecten
  • Acceptatie
  • Schadebehandeling
  • Schadelastbeheersing
  • Toetsing

 

2. Bescherming van uw persoonlijke gegevens

Intrasurance beschermt uw gegevens optimaal en doet er alles aan om de veiligheid te waarborgen. Onder de button Privacygarantie leest u hoe wij dat doen.

3. Bescherming van uw persoonlijke gegevens

Alleen u heeft met uw persoonlijke codes toegang tot uw dossier en alleen u kunt uw eigen gegevens versturen en ophalen. Zodra u een beveiligde zone (SSL) op de site binnengaat, kunt u dit zien aan het slotje dat onder in uw werkbalk verschijnt.

 

Tekst hier